19 Nisan 2016 Salı

MANSORY Dawn


Rolls-Royce'un cabriolet modeli Dawn da Mansory'nin elden geçirdiği araçlar arasına katıldı. Yapılan modifikasyon çalışması sonrası elde edilen güç dikkat çekiciyken görünüm değişikliğinde aşırıya kaçılmaması sevindirici.

Ana hatlarında değişiklik yapılmayan otomobilde farklı desenlerde ızgaralar kullanılırken bu parçaların kontrast renklere boyandığı görülebiliyor. 22 inç çaplı jantlar, ön çamurluklar arkasına açılan havalandırma delikleri ve daha sportif bir görünüm sunan arka tampon farklılıkları tamamlıyor.


İç mekanda farklı renklerde deri döşeme ve paspaslar sunulabilirken ahşap ve metal kaplamalar da farklılaştırılabiliyor.

Asıl farklılığı kaputu altında yer alan otomobilin çift turbo beslemeye sahip, 6.6 litre hacimli v12 motoru 740 beygir güç, 1.000 Nm tork üretebilir hale gelmiş.

2 yorum:

  1. modifiye firmaları müdahale edince genelde estetiği bozuyorlar (en iyi tasarımcıların üretici firmalarda bulunmasından olabilir). araçtaki burnun orijinalden kaba olduğuna herkes hemfikir olur herhalde.

    YanıtlaSil
  2. Bence bu abartinin sebebi iyi tasarimcilarin ana ureticilerde olmasindan degil, Mansory gibi bir firmanin musteri profilinden kaynaklaniyor.

    YanıtlaSil