29 Nisan 2016 Cuma

Hyundai Avante / Elantra Sport


Hyundai, sportif araçlara ağırlık vermeye başladı. Hatchback model i30'un ardından Kore'de Avante ismiyle satılan sedan kardeş Elantra'ya da turbo beslemeye sahip benzinli motoru uygulayan üretici bu şekilde müşteri portföyünü genişletmeyi amaçlıyor.

Siyah çerçeveye sahip ön panjur, daha agresif görünüm sunan yeni ön tampon, ince splitter, 18 inç çaplı jantlar ve çift egzoz çıkışı gibi detayları gözden kaçmayan aracın yenilenen arka tamponunda hava çıkışlarına benzer süslemeler ve küçük bir difüzör bulunuyor.


İç mekanda karbon fiber görünümlü süslemeler, metal pedal seti, daha yüksek yan desteklere sahip koltuklar, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve 0 konumu aşağıyı gösteren hız ve devir göstergeleri gibi detaylar görülebilirken deri döşemelerde kırmızı renkli dikiş iplikleri kullanılmış.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 1.6 litre hacimli benzinli motor bulunan otomobil 204 beygir güç, 265 Nm tork üretebiliyor. Standart olarak 6 ileri vitesle sunulacak olan aracın opsiyonları arasında 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman da yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder