28 Nisan 2016 Perşembe

Honda Avancier


Honda sözünü tuttu. Geçtiğimiz yıl Pekin'de, Çin pazarına özel SUV modelinin konsept halini tanıtan ve bu aracı 2016 yılına hazır edeceğini belirten Japon üretici aynı fuarın tekrarında seri üretim Avancier'ı sergiledi.


Concept D'den çok daha derli toplu görünen bir seri üretim model haline gelen araçta LED farlar, şişkin çamurluklar, büyük ön panjur, kaputun yan bölümüne eklenen hava çıkışları, sade görünümlü LED stoplar, spoiler, yatık bagaj kapağı camı ve tamponun köşelerinden kendisini gösteren egzoz çıkışları gibi detaylar bulunuyor.

Lüks bir iç mekana sahip olan aracın ön konsolunda büyük bir dokunmatik ekran görev yaparken düğmeler yardımıyla kumanda edilen otomatik şanzıman ve bu düğmelerin altına eklenmiş büyük boşluk gözden kaçmıyor.


Çok büyük bir araç olmasa da arka koltuklarında geniş bir yaşam alanı sunan Avancier bu kısımda, ayrı kumanda paneline sahip klima ve katlanır kol dayanağına eklenmiş dokunmatik ekran gibi detaylara yer vermiş.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli benzinli motor bulunacağı açıklanan otomobilde 9 ileri vitesli otomatik şanzımanın kullanılacağı da belirtildi.

1 yorum:

  1. I simply desired to thank you so much yet again. I am not sure the things I might have gone through without the tricks documented by you regarding this field. This was a real intimidating issue in my opinion, however , encountering your expert way you solved that forced me to jump with gladness. I'm grateful for the work and even believe you find out what a great job your are doing instructing the others through your web site. Most likely you haven't got to know any of us. Honda SUV

    YanıtlaSil