11 Nisan 2016 Pazartesi

Audi A8L Extended


Audi'nin bir sürprizi de limuzin şeklinde bizimle. Uzun aks mesafeli bir A8 temelleri üzerine geliştirilmiş olan otomobilde, tahmin edilebileceği gibi birçok değişiklik yapılmış.


Ön ve arka kısımları standart A8 ile aynı olan otomobilin yan görünümünde altı adet kapı bulunuyor. Tavanı da boydan boya camla kaplanan otomobilin panoramik sunroof'u 2.4 metre uzunluğunda. Toplam boyu 6.36 metre olarak açıklanan tek örnek modelin aks mesafesi de 4.22 metre. S8'den alınan fren sistemiyle donatılan aracın jantları 19 inç çaplı.


İç mekanında, tamamı ileriye doğru konumlandırılmış toplam altı adet tekli koltuk sunan A8L extended'in bütün koltuklarında ısıtma, soğutma ve masaj fonksiyonları yer alıyor. Ayrıca en arka koltuklar için eğlence sistemi ve buz dolabı da donanıma eklenmiş.


Kaputu altında birçok Audi modelinde görev yapan, çift turbo beslemeye sahip, 3 litre hacimli, benzinli V6 motor bulunan araç 310 beygir güç, 440 Nm tork üretiyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan, 2.418 kg ağırlığa sahip A8L extended 0'dan 100 km/s sürate 7.1 saniyede ulaşabilirken maksimum sürat 250 km/s'te sınırlandırılmış.

4 yorum:

  1. 1.6 tdi dsg gelmesse satmaz .

    YanıtlaSil
  2. oturma düzeni açısından minibüs olmuş bu. limuzinde her firma karşılıklı oturma sunuyor.

    YanıtlaSil
  3. bunu anca kıbrısta taksi yaparlar başkada bir işe yaramaz

    YanıtlaSil