3 Mart 2016 Perşembe

Subaru XV Concept


Bu yıl Cenevre otomobil fuarında konsept araç sergileyen firmalar arasında Subaru da bulunuyor. Japon üreticinin yükseltilmiş hatchback prototipi, isminden de anlaşılacağı gibi XV'nin yakın gelecekte alacağı hali gösteriyor.

Köşeli hatları bir sürpriz olmayan otomobilin altıgen ön panjuru ve agresif görünümlü LED farları da diğer Subaru konseptlerine göndermeler yapıyor. Dik yerleşime sahip sis farları ve metal tampon korumasıyla ön bölüm tamamlanırken profile bakıldığında ince yapılı aynalar, siyah çamurluk korumaları, şişirilmiş çamurluklar, alt kısmı turuncuya boyanmış tavan rayları ve 19 inç çaplı jantlar gibi detaylar göze çarpıyor.


Arka bölümü de sportif görünmeyi başarabilen otomobilin LED stopları parantez şekilli. Bagaj kapağı camının etrafı deflektörler ve spoiler ile kaplanan konseptin bu kısmında da dik yerleşime sahip sis farları ve metal tampon koruması bulunuyor.

2 yorum:

  1. Bekle bekle çatladik. Gelemedi bi turlu. Konsept manyağı olduk her sene bi viziv gormekten. En sonunda xv adiyla geldigine gore seneye gelir heralde artik. Gelecekse de levorgtaki 1.6 turboyla gelse harika olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gelse nolacak, levorg mis gibi full donanımla geldi fakat kimse almıyor

      Sil