24 Mart 2016 Perşembe

Genesis New York Concept


Genesis'in kendi başına bir marka olduktan sonra tanıttığı ilk otomobil olan G90 kimseyi şaşırtmasa da New York otomobil fuarında sergilenen konsept bunu değiştirecekmiş gibi görünüyor. Markayı premium D segmentinde temsil edecek olan otomobilin prototip hali çok şık.


İnce yapılı LED farlar, büyük ön panjur, kenarları köşeli ön tampon, uzun kaput, 21 inç çaplı jantlar, ince yapılı yan aynalar, genişletilmiş ön çamurluklar, ön kapıların ilerisine eklenmiş hava çıkışları, basık tavan, kısa tutulan bagaj kapağı, LED stoplar ve dörtlü egzoz çıkışı aracın sportif bir görünüm sunmasını sağlamış.


Fütüristik görünüme sahip iç mekanda uçak kullanıyormuş hissi vermeyi amaçlayan bir direksiyon simidi, hem gösterge tablosu hem de orta konsol ekranı olarak görev yapan geniş ekran, arkaya kadar uzanan vites konsolu ve dört adet tekli koltuk dikkat çekiyor.


Kaputu altında 2 litre hacimli benzinli motorla birlikte görev yapan bir elektrik motoru bulunan otomobil 245 beygir güç, 353 Nm tork üretiyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman da donanımlar arasına eklenmiş.

2 yorum:

  1. Mazda bi belini doğrultsa efini'yi tekrar canlandırır heralde, herkes lüks markalarını coşturmaya başladı. Ne dersin Onur abi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Xedos modelleri de bekleyebiliriz Mazda'dan ama önce turbo beslemeyle biraz daha haşır neşir olmalılar. Satış rakamlarının güncel motorlarla istenen seviyeye gelmesi zor.

      Sil