2 Mart 2016 Çarşamba

Abarth 124 Spider


Fiat'ın şık roadster modeli 124'ün tanıtılmasının ardından beklenen oldu ve otomobilin Abarth tarafından hazırlanmış versiyonu yüzünü Cenevre otomobil fuarında gösterdi.

Tasarım değişiklikleri Abarth logolarıyla başlayan otomobilde daha agresif görünüme sahip bir ön tampon kullanılırken siyah-beyaz gövde rengine bir de kırmızı renkli parçalar eklenmesi hoş olmuş. 17 inç çaplı jantlar, ek yan etekler, hava çıkışlarına sahip arka tampon ve dörtlü egzoz çıkışının haricinde Brembo markası taşıyan fren sisteminin kırmızı kaliperleri de sportif bir görünüm sunmuş.


İç mekanda çift renkli deri döşemenin yanında Alcantara döşemeler de dikkat çekerken kırmızı renkli devir göstergesi, metal pedal seti, farklı bir vites topuzu ve düz konumu gösteren direksiyon simidi donanıma eklenmiş.

Kaput altında görev yapan 1.4 litre hacimli motor turbo besleme yardımıyla 170 beygir güç, 250 beygir güç üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel veya yarı otomatik şanzımanlarla donatılabilen 1.060 kg ağırlığındaki aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 6.8 saniye sürerken maksimum sürati 230 km/s.

1 yorum:

  1. 1060 kg ağırlığında 0 100 km 6.8 saniye güzel veri bence ve dışı çok tatlı araba avrupada iyi satar iç tasarımı fena değil.

    YanıtlaSil