18 Şubat 2016 Perşembe

RENNtech Mercedes-AMG GT S


Mercedes ve AMG'nin ortaklaşa geliştirdiği süperspor otomobil GT'nin daha yüksek güçlü versiyonu GT S, çift turbo beslemeye sahip motoruyla modifikasyon firmalarının gözdelerinden. Araç üzerinde çalışma yapan markalar arasına katılan RENNTECH farklı görünümün haricinde ciddi güç artışı yakalamış.


Karbon fiberden üretilmiş aerodinamik kitinde büyük ön splitter, ön tampon hava girişleri için ek kanallar, daha geniş yan etekler, büyütülmüş difüzör ve daha büyük bir spoiler yer alan otomobilde 20 ve 21 inç çaplı jantlar görev yapıyor.

Yükseklik ve sertliği ayarlanabilen süspansiyon sistemini de donanıma katabilen firma çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli v8 motorun gücünü 716 beygire, torkunuysa 888 Nm'ye ulaştırmış.

13 yorum:

  1. fena yapmışlar rengi hoşuma gitti egzoslar şahane acaba 0 200 km hızlanması kaç saniye 716 hp yi bari 720 hp yapsalarmış :)

    YanıtlaSil
  2. acaba 360 km yi görüyormudur acaba jantları şahane olmuş.

    YanıtlaSil
  3. çok şahane yapmışlar 888 nm tork çok güçlüymüş gerçekten renntech american firması galiba.

    YanıtlaSil
  4. araka plaka nın ordaki şişiklik güzel olmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O Amerika'da zorunlu bir parça. Avrupa'da yok zaten.

      Sil
    2. zorunlu derken? ben plakaları daha küçük olduğu için kalan boşluğu doldurmak için yaptıklarını sanıyordum

      Sil
    3. Değil. Arkalarında çarpışma şiddetini emen yapılar var.

      Sil
    4. artık amerikada bile eskisi gibi sık görünmüyor o şişiklikler.

      Sil
  5. peki kayda değer bir fayda sağlıyor mu? öyleyse neden avrupada zorunlu değil, yoksa bir zamanlar sırf yasalara uysun diye tasarlanan çirkin plastik tampon çıkıntıları gibi mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5 mph bump diyor Amerikalılar bunlara. 8 km/s ile alınan darbede araç yapısının bozulmasını engelliyor. Avrupa'da 5 km/s'ti en son. O nedenle gerekli değiller.

      Sil
  6. eskiden mercedeslerde amerikan tampon diye birşey vardı araçların tamponları daha uzun ve şişik büyük olurdu galiba onun benzeri gibi.

    YanıtlaSil
  7. difüzor ve kanat çok güzel durmuş jantın da güzel tasarımı var.

    YanıtlaSil
  8. renntech ilk defa duydum iyi firma galiba benzinli araç için bayağı sağlam tork gücü elde etmişler aracın ön tarafıda güzel olmuş.

    YanıtlaSil