18 Şubat 2016 Perşembe

Peugeot 2008


Peugeot'nun küçük crossover modeli 2008 makyajlanıyor. Motor seçenekleri de elden geçirilecek olan otomobilin donanımında da ufak tefek değişiklikler bulunacak.

Daha dik bir yerleşime sahip kromajlı ön panjurla ilk bakışta dikkatleri çeken otomobilde LED gündüz aydınlatmasına sahip farlar kullanılırken ön tampon tasarımı hafifçe elden geçirilmiş. Kaputu da yenilenen 2008'in donanımı yeni jant ve gövde rengi seçenekleriyle zenginleştirilirken stopların iç desenleri değiştirilmiş.


Çamurluk çevreleri siyah plastikle çevrelenen makyajlı 2008'in donanım seçenekleri arasına bir de GT Line paketi eklenmiş. Bu paketle birlikte gövde üzerinde yer alan kromajlı bölümler siyaha boyanırken özel 17 inç çaplı jantlar, metal pedal seti, özel kapı eşik çıtaları ve kırmızı renkli dikiş iplikleri donanıma ekleniyor.

İç mekan ana hatlarıyla aynı kalsa da gösterge tablosunda yer alan bilgi ekranı büyümüş. Orta konsolda yer alan ekran artık Apple Carplay uyumu sunarken döşeme ve kaplama renk seçenekleri zenginleştirilmiş.

Kaput altında görev yapan 1.2 litre hacimli benzinli motorlardan atmosferik emişli olanı 82 beygir güç üretmeye devam ederken turbo beslemeli seçeneğin 110 ve 130 beygir gücünde iki versiyonu bulunuyor. 1.6 litre hacimli turbo Diesel ünite, büyük kardeşlerinde olduğu gibi BlueHDI arması taşırken 75, 100 ve 120 beygirlik seçeneklere sahip.

6 yorum:

  1. Tepeden sallanan anten haric fena degil.

    YanıtlaSil
  2. Berbatdı daha berbat olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Onur bey
    4*4 olan bir çekiş sistemi hic sunmadi peugeot bu modelde. Makyajlı modelde gene yokmu bu seçenek???

    YanıtlaSil
  4. Onur bey , Skoda rapid mi - Pejo 2008 mi ? Kararsız kaldım..

    YanıtlaSil