11 Şubat 2016 Perşembe

O.CT Lamborghini Huracán


Lamborghini'nin küçük sporcusu Huracán'ı güçlendiren firmalar arasına O.CT Tuning de katıldı. Görsel olarak büyük bir değişiklik sunmayan otomobilin gücüyse dikkat çekici şekilde artmış.

20 kg hafifletilen egzoz sistemi, gövde üzerine eklenen grafikler ve önde 20, arkadaysa 21 inç çaplı jantlar dışında görsel bir yenilik sunmayan aracın 5.2 litre hacimli v10 motoruna uygulanan kompresör besleme sayesinde 805 beygir güç, 810 Nm tork alınabilmiş.


Hızlanma değerleri de tahmin edilebileceği gibi çok daha iyi olan araç 0'dan 100 km/s sürate 2.5 saniyede ulaşabilirken 200 km/s'e ulaşma süresi 8.3 saniye olarak açıklanıyor.

5 yorum:

  1. Valla daha uzun 0-100 süreye sahip olan araçlara bile VAAAAUUUUV çeken arkadaşlar 2.5 saniyeye pek ilgi göstermemişler hayret :)

    YanıtlaSil
  2. o.ct tuning hangi ülkeye ait firma ilk defa duydum baya iyi iş çıkarmışlar ben kesin turbo koymuşlardır diyordum ama kompresör koymuşlar araca aslında 0 200km 8.3 yerine 8.0 olsa daha iyi olurmuş acaba azami hızı kaçtır ben 360 km yi geçeceğini sanmıyorum ama umarım geçiyordur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açılımı Oberscheider Tuning. İsviçre firması.

      Sil
  3. isviçre firması demek fena yapmışlar bazen düşünüyorum bu işin sonu yok 800 hp lik araban olsun 900 hp lik araba almak isteyeceksin nereye kadar o yüzden bence arabanın fabrikasyon halini bozmamak lazım bence.

    YanıtlaSil
  4. ilginç genelde turbo ile güçlendirirler böyle araçları kompresörle yapmaları güzel olmuş üstelik beygir ile tork kafa kafa'ya olmuş bu firmanın isviçre olduğunu bilmiyordum adamlar yapmış harbi bu tanıtım içinde teşekkürler.

    YanıtlaSil