6 Şubat 2016 Cumartesi

FAB S63 AMG Coupé


Mercedes'in şık görünümlü coupé modeli S Serisi Coupé'nin AMG tarafından hazırlanmış iki modelinden biri olan S63 AMG FAB Design tarafından da modifiye edildi.

Standart haliyle sunduğu yumuşak çizgiler sayesinde şık bir görünüme sahip olan otomobil modifikasyon işlemiyle birlikte gelen ön tamponla çok daha farklı bir görünüş sunuyor. Köşeli çizgilere sahip olan parçanın alt bölümüne bir de splitter eklenmiş.


Yan etekleri de biraz daha genişletilen otomobilin arka bölümüne geçildiğinde tamponun hafifçe rötuşlandığı, egzoz çıkışlarının sayısının da ikiye düşürüldüğü görülebiliyor. Araç için 22 inç çaplı jant seçenekleri sunulmuş.

Kaput altında görev yapan 5.5 litre hacimli, çift turbo beslemeye sahip v8 motoru da elden geçiren FAB bu üniteden 630 beygir güç, 920 Nm tork alabilmiş.

5 yorum:

  1. Güzel yapmışlar aracı fab design her zamanki kaba tasarımını konuşturmuş fakat bu araç zaten normal hali 900 nm tork fab design 20 tork daha eklemiş bana az geldi.

    YanıtlaSil
  2. ben çok kaba buluyorum fab design tasarımlarını.

    YanıtlaSil
  3. bu araç bende olacak kesinlikle dokunmam araca yok brabus falan filan gerek yok zaten güzel araç.

    YanıtlaSil
  4. bu araba ya para verip birde bu görünüme çevirmek çok kötü fikir bencede bende bu aracın dış görünümüyle oynamam kesinlikle.

    YanıtlaSil
  5. çok kaba tasarım.

    YanıtlaSil