10 Şubat 2016 Çarşamba

Chevrolet Trax


Opel'in küçük SUV modeli Mokka'nın ardından bu aracın Chevrolet logolu kardeşi de makyajlandı. Teknik yenilikleri daha az olan otomobilin donanımında yapılan zenginleştirmelerse dikkat çekici.

A.B.D. merkezli üreticinin yeni modellerinin tamamında gördüğümüz yüzü taşıyan otomobilde tampona alınan büyük hava girişi, daha ince uzun farlar ve küçültülen sis farları ön görünümü farklılaştırırken profilden bakıldığında en büyük değişiklik yeni tasarıma sahip 18 inç çaplı jantlar. Arka bölümde yapılan değişikliklerse yeni stop tasarımı, elden geçirilmiş tampon ve daha kalın reflektörlerle sınırlı.


İç mekanında daha büyük değişiklikler bulunan otomobilin gösterge panelinden orta konsoluna hemen her noktasında farklı detaylar bulunuyor. Orta konsol ve ön yolcu konsolunda yer alan kapaklı gözleri kaybeden Trax yeni dokunmatik bilgi ekranı ve farklı tasarıma sahip havalandırma ızgaraları kazanmış. Güvenlik donanımınaysa geri görüş kamerası, şeritte kalma asistanı, acil durum fren sistemi, çapraz trafik ve kör nokta uyarıları eklenmiş.

Kaputu altında değişiklik bulunmayan Trax'in turbo beslemeye sahip, 1.4 litre hacimli benzinli motoru 140 beygir güç, 200 Nm tork üretmeye devam ediyor.

1 yorum: