6 Şubat 2016 Cumartesi

Chevrolet Beat Activ ve Essentia


Şu sıralar kalbi Yeni Delhi'de atan otomobil dünyasının yenileri birer birer yüzlerini gösteriyor. Hindistan'da düzenlenen fuarın iddialı markalarından Chevrolet, Beat'in iki farklı versiyonuyla organizasyonda yer alıyor.

Beat Activ olarak adlandırılan konsept, bu ülkede son yıllarda artışta olan eğlenceye yönelik hazırlanmış araç kavramını işlemiş. LED aydınlatma grubuna sahip olan aracın tamponlarında ve yan eteklerinde siyah renkli plastik korumaların yanında metal görünümlü koruyucular da dikkat çekiyor.


Özel jantlarla donatılan otomobilin kapı çıtalarıyla birlikte yan aynaları da siyah renkli. Arka çamurlukların çevresine altıgenlerden oluşan grafikler eklenirken stopların da şekilleri değiştirilmiş.

İç mekanı, ana hatlarıyla seri üretim versiyondan alınan otomobilin bu bölümünde siyah, gri ve neon sarısı renk kombinasyonu görülüyor. Orta konsolda büyük bir dokunmatik ekran yer alırken, altıgen desenlere sahip döşeme kumaşı, dijital gösterge paneli, filelerle artırılan depolama hacmi ve metal pedal seti diğer detaylar.


Beat'in sedan versiyonu olan Essentia'nın görünümünde bir sürpriz yok. Yüksek tasarlanmış arka bölüm ve küçük bagaj kapağı bu sınıfta yer alan dört kapılı modellerin ortak özellikleri.


İç mekanın ana hatları seri üretim Beat'ten alınırken kahverengi deri döşeme, bej plastik yüzeyler ve metal görünümlü kaplamalar daha ilginç bir görünüm sağlamış. Üzerinde bulunan kumanda düğmeleri kollardan alınan direksiyon simidiyse daha sportif bir görünüme sahip.

2 yorum:

  1. Sen ne güzel komşumuzdun Chevrolet. Ah be General Motor çekmeyeydi iyiydi markayı Türkiyeden. Opel için beklediğini umduğunu bulabildi mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avrupa genelinde bulur gibi geliyor ama Türkiye kaldırırdı bir de Chevrolet'yi.

      Sil