16 Şubat 2016 Salı

Alpine Vision Concept


Renault'nun yan markalarından birisi olarak yaşama geri dönecek olan Alpine'in ilk yeni aracı yakında hazır olacak. Bu otomobilin genel hatları, geçtiğimiz yıl tanıtılan Celebration konseptinde görülse de Vision konseptiyle birlikte seri üretime bir adım daha yaklaşılmış.


Pek de sürpriz olmayan bir şekilde A110'un retro tasarıma sahip bir versiyonuymuş gibi görünecek olan otomobilin sivri burun yapısı, genişletilmiş arka çamurlukları, kambur arka bölümü ve kapı yüzeylerinin üzerinden geçen dekoratif çizgileri klasik kardeşini anımsatıyor.


İlk nesil araçta dışarıdan takmalı olan sis farları tampona entegre edilirken büyük jantlar, LED aydınlatma grubu, agresif bir görünüm sunan ön tampon, ince yapılı yan aynalar, geniş yapılı merkezi egzoz çıkışı ve difüzör diğer tasarım detayları arasında sayılabilir.


Tasarımın %80'inin finalize edildiğini açıklayan Alpine iç mekanı sürücü odaklı hazırlamış. Çıplak metal bölümlere sahip yüksek yan destekli koltuklar ve dört noktadan bağlantılı emniyet kemerleri şık bir görünüm sunarken yüksek yapılı vites konsolu, dokunmatik ekran ve şalterlerle donatılmış orta konsol, üç kollu direksiyon simidi ve dijital gösterge panelini büyük ihtimalle seri üretimde de göreceğiz.

1 yorum:

  1. güzel araç içini çok sevdim aracın uzunluğu 4 metre falan herhalde.

    YanıtlaSil