25 Şubat 2016 Perşembe

AC Schnitzer ACL2


Bu yıl Cenevre'nin misafirlerinden birisi de AC Schnitzer olacak. BMW M235i temelleri üzerine geliştirilen ACL2'yi sergileyen modifikasyon firması aracın hem görünümü hem de performasında ciddi farklılıklar sunmuş.


Agresif görünüme sahip ön tamponu altına splitter eklenen otomobilde genişletilmiş çamurluklar ve deflektörler de görev yapıyor. Geniş yan etekler, ek hava yarıklarına sahip kaput, dev jantlar, inceltilmiş yan aynalar, büyük spoiler ve dörtlü egzoz çıkışları da aracın diğer dikkat çeken detayları.


Aracın iç mekanına da gövdede kullanılan koyu yeşil rengi uygulayan AC Schnitzer, otomobile metal pedal seti, özel paspaslar, farklı bir direksiyon simidi, el freni ve vites kolu, karbon fiber kaplamalar, dijital telemetri göstergesi ve yarış koltukları uygulamış. Bu arada arka koltuklar da iptal edilmiş.


3 litre hacimli, 6 silindirli motorunun gücü 570 beygire ulaşan otomobilin ağırlığı da 1.450 kg olarak açıklandı. Bu arada süspansiyon ve fren sistemlerinin de elden geçirildiğini belirtelim.

6 yorum:

  1. performans şahane rengi çok kötü neden orduda kullanılan yeşil rengi seçmiş ac schnitzer firması anlamadım.

    YanıtlaSil
  2. renk iğrenç!!!

    YanıtlaSil
  3. rengi bulurken çok zorlandılarmı.

    YanıtlaSil
  4. bmw askeriye satmayı planlıyor galiba bu modelleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alman ordusu satarlar gerçekten :)

      Sil
  5. rengi'de şahaneymiş bedava verseler alıp satarım daha güzel araba alırım.

    YanıtlaSil