12 Ocak 2016 Salı

Nissan Titan Warrior


Bozuk arazide hızlı yol almak için tasarlanan pick up modellerine bir yenisi eklenecek gibi. Geçtiğimiz yıl Detroit otomobil fuarında tanıtılan büyük Nissan modeli Titan XD'nin daha "Sert" seçeneğinin konsept halinde aldığı isim Warrior oldu.


Güçlü bir görünüme sahip olan pick up'ın siyah renkli dev ön panjuru, ilginç tasarıma sahip LED farları, turuncu renkli süslemeleri ve büyük tampon altı koruması iddialı bir duruş sunarken 18 inç çaplı jantlar, 37 inç çaplı arazi lastikleri, tavana eklenen spotlar, parlak siyah renkli çamurluk korumaları, büyük yan basamaklar ve kapı altlarına eklenen dekoratif parçalar dikkat çekiyor.


Genişliği 15 cm artırılmış olan Warrior arka bölümde de dinamikliğini koruyor. Kasa kapağının üst kısmı bir spoiler şeklini alan konseptin koyulaştırılmış LED stoplarının arası da parlak siyah renkli kaplamaya sahip. Arka tamponun altını da korumayla kaplayan Nissan araca dört çıkışlı bir egzoz sistemi uygulamış.


Deri ve Alcantara döşemeli iç mekanda da yer yer turuncu süslemeler görülebilirken aracı çalıştırmaya yarayan düğme bir şalterin altına gizlenmiş. Orta konsol üzerinde yer alan göstergelerde farklı ışıklandırma kullanan üretici metal pedal seti, buz dolabı ve farklı bir orta konsolla iç mekanı yenilemiş.

Detaylı teknik bilgileri paylaşılmasa da kaputu altında 5 litre hacimli, v8 turbo Diesel motora yer veren Titan Warrior, dört tekerlekten çekiş sistemi ve 6 ileri vitesli otomatik şanzımanını da Titan XD'den almış.

2 yorum:

  1. utanmasalar ford ranger wildtrak yapacaklarmış diyecektim ama adamlar utanmamışlar zaten.

    YanıtlaSil