7 Ocak 2016 Perşembe

Bentley Continental GT Monster by Mulliner


Otomobil ve ses sistemi üreticilerinin ilişkileri arada sırada ortaya ilginç araçlar çıkarabiliyor. Bu otomobiller arasında uçuk seçenekler olsa da bazılarını standart versiyonlardan ayırmak güç olabiliyor. İkinci seçenekte bahsettiğim araçlara bir örnek, Bentley, özel araç birimi Mulliner ve Monster ortaklığından geldi.

Dışarıdan bakıldığında büyük bir değişiklik sunmasa da aracın ek hava çıkışlarına sahip kaputu yeni. Siyaha boyanmış ön panjur ve ızgaranın yanında panjur çevresi, splitter ve yan eteklerin kırmızı süslemelerinin fren kaliperleriyle aynı renkte olduğu görülebiliyor.


İç mekanda da kırmızı ve siyah renkli deri döşemelerle birlikte özel konsol panelleri, "Always lead, never follow" yazılı eşik kaplamaları ve "Monster by Mulliner" armalı kafalıklar dikat çekerken özel bir bölüme yerleştirilen 24 ayar altın kaplama Bluetooth kulaklıklar yine Monster armasını taşıyor.


Tek örnek otomobilin asıl farklılığıysa ses sisteminde. Monster firmasının sahibi Noel Lee tarafından özel olarak ayarlanan 16 hoparlöre sahip sistem 3.600 Watt çıkış gücüne sahip.

Kaput altında değişiklik sunmayan bu Continental GT V8 S'in çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli v8 motoru 521 beygir güç, 680 Nm tork üretmeye devam ediyor.

3 yorum: