16 Ocak 2016 Cumartesi

Audi A4 Allroad Quattro


Bu yıl Detroit otomobil fuarında birçok ses getiren tanıtım görsek de bazı üreticiler daha az dikkat çekmekten yana oldu. Bu tip markaların arasında bulunan Audi, yeni nesil A4'ün arazi şartlarına daha uygun versiyonu Allroad Quattro'yu sergilemek için bu organizasyonu seçti.


Alman markanın daha önce de kullandığı tarif sonucunda ortaya çıkan otomobil yerden 34 mm yükseltilmiş bir A4 Avant. Kromajlı ön panjur, 17, 18 ve 19 inç çaplarında jant seçenekleri ve alt kısmında siyah renkli koruma kullanılmış gövdesiyle kimliğini belli eden aracın yine alt bölümünde metal görünümlü plakalar kullanılmış.


İç mekanı daha alçak yapılı kardeşlerinden kopyalanan otomobilin bagaj hacmi 505 ile 1.510 litre arasında değişiyor. Kaput altında da tanıdık motorlar sunan Audi, 5 Diesel ve sadece 1 benzinli motor seçeneğiyle güç aralığını 150 ile 272 beygir aralığında tutmuş. Şanzımanlar da motora göre 6 ileri vitesli manuel, 7 ileri vitesli S Tronic veya 8 ileri vitesli otomatik olabiliyor.

7 yorum:

  1. Outback varken neden bu çirkin arabayı alim ki?

    YanıtlaSil
  2. Hastasıyız (orta konsoldaki sonradan takma gibi duran klasik Audi ekranı hariç )

    YanıtlaSil
  3. a5'e yeni kasa geliyor a5'in içi neredeyse aynı yeni a4'le bakalım yeni kasasından 2.0 tdi quattro ne kadar satacak malum fiyatları çoşmuştur şimdiden.

    YanıtlaSil
  4. C serisi ve 3 serisi ve a4 modeli bunların arasında en az beğendiğim araba varsa bu a4 tür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanlız değilsin bu 3 model arasında zaten sahibinden sitesinde'de en az ilanı olan a4 modelidir.

      Sil
  5. az yakan iyi giden ama almayacağım arabadır.

    YanıtlaSil