9 Aralık 2015 Çarşamba

Mercedes-Benz E Serisi


Alman üretici Mercedes, en popüler modellerinden E Serisi'ni yeniliyor. W213 kodlu otomobili Detroit otomobil fuarında sergileyeceğini açıklayan firma bunun öncesinde, birkaç yıldır uyguladığı alışkanlıkla ilk olarak aracın iç mekan fotoğraflarını basınla paylaştı.


Yaşam alanı büyük değişim geçiren E Serisi buna rağmen büyük bir sürpriz sunmuyor. Giriş donanım seviyesinde analog olan gösterge paneli üst seçeneklerde dijitale dönerken orta konsol üzerinde yer alan ekranın da boyutları donanımla birlikte genişliyor. Dijital gösterge paneli ve orta konsolda görülen yuvarlak havalandırma çıkışları S Serisi izleri taşıyan otomobilin orta konsolu da C Serisi'ni hatırlatıyor.


Farklı döşeme desen ve renkleriyle birlikte kaplamaları da çeşit çeşit sunan Mercedes donanıma göre değişen direksiyon simidi tasarımlarına da sahip. Aracın ilginç aksesuarları arasında direksiyon üzerine eklenen tuşlarla kumanda edilebilen dokunmatik mouse ve 23 hoparlörle 1.450 Watt çıkış gücüne sahip Burmester ses sistemi yer alıyor.

7 yorum:

  1. Malzemeler güzel gözüküyor fakat konsolun alt yarısında ki kumandaların birebir c serisinden alınmış gibi durması pek olmamış.

    YanıtlaSil
  2. tam ipad ekranından kurtulduk dicektim ki ekranın göstergelere dahil edilip yine ipad ekranı görüntüsü verildiğini fark ettim...

    YanıtlaSil
  3. hatlaraı yuvarlaya yuvarlaya milleti top yapacak bu mersoş bıktım şu tasarımdan nerde kedi gözlü kasalar nerde bu şimdikiler a6 bmw 5er sır bu yüzden tercihim olurdu bu mersoşa binmem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Susurluk kazasında ki mersedes tansu cillerin makam arabası mersedes nerde şimdiki nerde sen eski mersoyu ozlemissin ama dostum malesed öldü de gòmeni yok

      Sil
  4. Mercedes'in şu ucuz görünümlü tablet ekrandan vazgeçmesi lazım artık. Nedir bu ısrar anlamıyorum adamlar GLE'ye bile tablet ekran koymuş. O kadar basit, o kadar ucuz ve eğreti duruyor ki iğrenç.

    YanıtlaSil
  5. siz ne anlarsınız be mercedes benz yaptıysa SAYGI DUYACAKSIN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldi bi tane daha kraldan çok kralcı...

      Sil