16 Aralık 2015 Çarşamba

Infiniti Q50


Infiniti'nin şık sedan modelleri arasında bulunan Q50'ye yeni bir motor seçeneği eklendi. Eau Rouge konseptinin seri üretime geçmemesiyle üzülen potansiyel müşteriler yeni motorun sağladığı ek performansla biraz daha mutlu olabilir.


211 beygir güç, 350 Nm tork üretebilen 2 litre hacimli benzinli motorla birlikte karma kullanımda 360 beygir güç üretebilen, 3.5 litre hacimli bir v6 üniteye sahip hibrit versiyonu da sunulan aracın yeni motoru benzinli. Çift turbo beslemeye sahip olan 3 litre hacimli v6 motor giriş seçeneğinde 300 beygir güç, 400 Nm tork üretebilse de yüksek performanslı modelde 400 beygir güç, 475 Nm tork sunuluyor.


Tamamı 7 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulan motorlar dört tekerlekten çekiş sistemiyle de eşleştirilebiliyor. En yüksek güçlü model farklı tasarıma sahip 19 inç çaplı jantlar ve geniş egzoz çıkışlarıyla da dikkat çekiyor.

4 yorum:

  1. Sınıfının en yakışıklı otomobillerinden biri, hatta en yakışıklısı. Onur abi bu otomobilin genel anlamda Alman rakiplerine karşı durumu nedir? Yani sürüş dinamikleri, malzemeler, rafinelik vs. konularda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevaplayabilmek için önce bir test edebilmem lazım. Çok istiyorum ama Bayraktar'dan Subaru bile alınmıyor.

      Sil
    2. ABD'de denk getirme şansın daha yüksek olabilir abi galiba.

      Sil
    3. Bir ara gidersem kesin bakarım.

      Sil