18 Aralık 2015 Cuma

Ford Focus Red ve Black Edition


Ford'un farklı görünüm özellikleri sunan modellerine yenileri ekleniyor. Fiesta'nın ardından büyük kardeş Focus da Red ve Black Edition isimli seçeneklerine kavuşuyor. Üstelik bu modelin motor seçenekleri de daha bol.

Küçük kardeşte olduğu gibi kırmızı ve siyah gövde renkleriyle alınabilen ikilide tavan, yan aynalar ve ön panjur çerçevesi gibi bölümlerde diğer kardeşin gövde rengi kontrast olarak kullanılmış. Kırmızıya boyanan splitter ve fren kaliperleriyle siyah renkli ön panjur ve 18 inç çaplı jantlarsa iki araçta da ortak.


İç mekanlarında büyük bir değişiklik bulunmayan araçlarda kırmızı renkli dikiş iplikleri, sportif yan desteklere sahip ön koltuklar, metal pedal seti ve deri direksiyon simidi standart olarak bulunuyor.


Kaput altında görev yapan motorların tamamı turbo beslemeye sahip. 1 litre hacimli ünite 125 beygir güç üretebilirken 1.5 litre hacimli motorun 150 ve 182 beygir güç üretebilen iki seçeneği var. Aynı hacimli Diesel ünite 120 beygir güç üretebilirken 2 litre hacimli Diesel motor 150 beygir gücünde.

Bütün seçeneklerde 6 ileri vitesli manuel şanzıman standart olarak sunulurken sportif bir sürüş hissi için süspansiyon sistemi de elden geçirilmiş.

7 yorum:

  1. Onur tiguan ne zaman gelecek ? Ve golfun alt yapısını mı kullanıyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2016 başında geliyor Tiguan. MQB platformu kullanıyor, evet.

      Sil
  2. sahtekar vw'den bahsedip de fordun haberini kirletmeyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vw fanları bu ülkede bi gerçekse
      vw düşmanları da öyle bi gerçek. Ne alaka şimdi kirlilik yok bilmem fordun haberi? Saplantınız vw olmuş . Kiminin hayatı kiminin can düşmanı. .....

      Sil
    2. ne demek ne alaka. adam haklı asıl yukarıdaki yorumda vw tiguandan bahsediliyor. tiguanın ne işi var ford haberinin altında. vw nin de sahtekar olduğunu burdaki arkadaş değil vwnin kendisi de söylüyor. sonuçta vw sahtekar değil mi? öyle. ee sen ne diye boş konuşuyosun burada? o dillendirdiğin vw fanı sen olabilir misin yoksa?

      Sil
    3. Onura soru soracam haberin ford haberi bile olduğuna bakmadan ilk habere yorum yaptım vw haberi yayınlanmasını bekleyecem ? Blogun sahibi bişey dememiş cevap vermiş sana noluyo m

      Sil
    4. yine vw ortalığı karıştırmış. ne pislik bi marka lan bu.

      Sil