25 Kasım 2015 Çarşamba

TECHART Cayenne Turbo


Modifikasyonlu Porsche Cayenne modellerine bir yenisi katıldı. TECHART tarafından hazırlanan otomobil ciddi şekilde güç artışı sunarken görünümü de çok daha agresif bir hale gelmiş.

Yepyeni bir ön tampon kullanmaya başlayan TECHART bu parçayı aerodinamik paketine de uydururken karbon fiber kaput üzerinde iki büyük hava çıkışı açılmış. Çamurlukları genişleyen otomobilde 22 inç çaplı jantlar ve hem far hem de stoplar için hazırlanan kaşlar dikkat çekerken yan etekler de daha kalın hale getirilmiş.


Arka bölümde yeni egzoz çıkışlarının yanında alt bölümü difüzörle donatılan tampon bulunurken çamurlukların gerisinde kalan bölümlerde hava çıkışları bulunuyor. Cayenne'in standart spoileri büyütülürken bagaj kapağı camı altına ikinci bir spoiler de eklenmiş.

Çift turbo beslemeye sahip, 4.8 litre hacimli v8 motoru 700 beygir güç, 920 Nm tork üretebilen SUV 0'dan 100 km/s sürate 4.1 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 295 km/s'i bulmuş.

3 yorum:

  1. yıl 2015 olmuş hala far çerçeveleri kullanıyorlar. Harbiden hoşuna giden insanlar var mı bilmiyorum lakin bana cüzdanı kalın eski kafalı dayılar için üretiliyormuş gibi geliyor.

    YanıtlaSil