23 Kasım 2015 Pazartesi

GMC Canyon Denali ve Sierra Denali Ultimate


2015 Los Angeles otomobil fuarında Kuzey Amerika'nın favori araçlarından olan pick up modellerinden de görmek mümkün. Konu bu tip araçlar olduğunda akla gelen markaların başında bulunan GMC organizasyona iki farklı pick up modelinin en lüks seçeneklerini tanıttı.


Markanın orta boy pick up seçeneği Canyon'un en lüks donanıma sahip seçeneği olan Denali'de 20 inç çaplı jantlar, bol kromajlı ön panjur, yan basamaklar, korumalı kasa içi, kromajlı egzoz çıkışları, deri döşemeler, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, Denali logolu koltuk kafalıkları ve kapı eşik çıtalarıyla ahşap kaplama standart olarak sunuluyor.

İki motor seçeneğine sahip olan aracın 3.6 litre hacimli v6 benzinli ünitesi 305 beygir güç, 365 Nm tork üretebilirken 2.8 litre hacimli turbo Diesel motor 181 beygir güç, 500 Nm tork üretebiliyor.


Markanın en lüks pick up modeli olan Sierra Denali Ultimate dışarıdan bakıldığında kromajlı ön panjur ve ön tampon çeki kancaları, 22 inç çaplı jantlar, elektrikli yan basamaklar ve LED farlar gibi farklılıklar sunarken iç mekanda ahşap ve alüminyum süslemeler, ısıtma ve havalandırma fonksiyonlarına sahip elektrikli ön koltuklar, sunroof, ısıtmalı direksiyon simidi ve Bose ses sistemi bulunuyor.


Kaput altında iki adet benzinli v8 motor sunan aracın 5.3 litre hacimli ünitesi 340 beygir güç, 520 Nm tork sunarken 6.2 litre hacimli motor 426 beygir güç, 625 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi her iki motorla da standart olarak alınabiliyor.

2 yorum: