20 Kasım 2015 Cuma

Buick LaCrosse


Bu yıl Los Angeles'ta tanıtılan yeni sedanlar arasında Amerikalı olanlar da var. Buick'in büyük modellerinden LaCrosse, bu yılın ocak ayında Detroit'te sergilenen Avenir konseptinden esinlenen dış tasarımıyla ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Etkileyici konseptiyle arasında daha fazla benzerlik arayan çok olsa da yerini aldığı modele göre daha taze duran otomobilde Opel modellerini andıran bir ön bölüm dikkat çekerken arka çamurluk üzerinden geçen dalgalanma farklı bir hava yaratmış. 20 inç çaplı jantlarla donatılan aracın arka bölümünde ince yapılı stoplar ve ucu spoiler gibi şekillendirilen bagaj kapağı görülebiliyor.


Sade görünümlü bir iç mekan sunan LaCrosse'un dört kollu direksiyon simidi arkasında dijital kısımlara sahip bir gösterge paneli yer alırken üst kısmında bile deri döşeme kullanılan konsolda ahşap kaplamalar da dikkat çekiyor. Büyük bir dokunmatik ekrana sahip orta konsol aşağıya doğru açı alarak ilerlerken bu bölüm altında büyük bir boşluğa yer verilmiş.


Kaputu altında sürpriz yaşatmayan otomobilin 3.6 litre hacimli v6 motoru 305 beygir güç, 363 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve önden çekiş sistemi standart donanımda sunulurken dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olarak alınabilecek.

3 yorum:

  1. Yenilenecek Insignia acaba bu makineye benzer mi ? Yoksa baya uzak bir tahmin mi oldu :D

    YanıtlaSil
  2. Keşke Türkiye'de de böyle modelleri görebilsek..

    YanıtlaSil