28 Ekim 2015 Çarşamba

Subaru Impreza 5-Door Concept


Bu yıl da Tokyo otomobil fuarının dikkat çeken üreticileri Japonlar oluyor. Bu firmalar arasında en sessiz sedasızlarından olan Subaru bile gelecekte kullanacağı tasarım dilini gösteren bir Impreza konseptini ziyaretçilerin beğenisine sundu.


4.400 mm boya, 1.880 mm genişliğe ve 1.440 mm yüksekliğe sahip olan beş kapılı hatchback 2.670 mm aks mesafesi sunuyor. Markanın köşeli tasarımlarından birisi olan araçta tamamı LED aydınlatma grubu, deflektörlere sahip ön tampon, çift renkli jantlar, ince yapılı yan aynalar, şişkin çamurluklar, sade bir görünüm sunan arka tampon, gizlenmiş kapı kolları ve bagaj kapağı üzerine eklenmiş spoiler dikkat çekiyor.

İç mekan fotoğrafları ve teknik verileri paylaşılmayan aracın donanımında dört tekerlekten çekiş sisteminin bulunduğuysa açıklandı.

9 yorum:

  1. Yeni impreza neden Türkiye'ye getirilmiyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir soru aslında. Subaru'nun genel politikasından olabilir bu hareket. Avrupa'da da bazı garip şeyler görüyorum. Örneğin Impreza Almanya'da satılırken hatchback pazarı olan Fransa'da yok.

      Sil
  2. bayraktar da yetkili bir abiye sordum motor hacmi yüksek olduğundan getirmiyoruz dediler, gelse idi fiyat tahminen ne olurdu dedim ? döviz kurları ve motor hacmi yüksek dilime girdiğinden bununla beraber yaklaşık fiyat 4 ile başlar (₺) dediler o yüzden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek bir şey bilmiyormuş yetkili zira 1.6 litre hacimli motorla donatılmış versiyonları mevcut Impreza'nın.

      Sil
    2. saatli bomba dsg li vw varken kim ne yapsın 1.6 impreza yı dimi ? dolayısla talep yok satışta yok , ama levorg düşündürmüyo değil hani ;)

      Sil
  3. Muhtemelen xv'nin satışları baltalanmasın diye getirmediler. Zira Volvo da v40 crosscountry nin durumu belli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence pek iyi yapmıyorlar. Sonuçta daha çok satış yapabilme potansiyeli olan model Impreza. Her ikisini de satarak aynı markanın farklı modellerini birbirine kırdırmak, insanların başka markaya gitmesini önleyememekten daha iyi bence.

      Sil
  4. fiyat rica ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah, porno yıldızına evlilik teklif eden adam gibisin. Konseptlerin satışa çıkarıldığını kim duymuş..

      Sil