11 Ekim 2015 Pazar

Nissan Patrol NISMO


Nissan'ın resmi modifikasyon firması NISMO Ortadoğu pazarlarına giriyor. Bunu kutlamak için Dubai'de özel bir organizasyon düzenleyen firma bu sırada en büyük SUV modeline de bir NISMO versiyonu eklediğini duyurdu.

Dış görünümünde dikkat çekici yenilikler bulunan aracın yeni ön tamponunda daha agresif duran hava girişleriyle birlikte splitter kullanılırken bütün krom süslemeler koyu renkli olarak yenilenmiş. Yan aynalar, kapı kolları ve yan basamakların altında da siyah renk kullanılırken 22 inç çaplı jantlar da koyu renkli.

Yan bölümünde hava çıkışları yer alan arka tamponun da alt kısmı siyah renkli olarak hazırlanırken yenilenen egzoz sistemine çiftli çıkışlar eklenmiş. Bu arada direksiyon ve süspansiyon sistemleri de elden geçirilmiş.


İç mekanda büyük bir farklılık olmasa da NISMO logolu koltuklar, kırmızı zeminli devir göstergesi, motor çalıştırma düğmesi ve yine aynı renge boyanmış direksiyon simidi 0 konumu belirteci dikkatlerden kaçmıyor. Aracın pedal seti de artık metal.

Kaputu altında 5.6 litre hacimli v8 motoru kullanmaya devam eden Patrol NISMO, standart araçtan sadece 28 beygir daha güçlü olsa da 428 beygirlik toplam güç az değil.

3 yorum:

  1. yahu sinir oluyorum bu nissan'a nerede dandik ucuz araçları var türkiye de şöyle sanat eserleri gelmiyor bizim ülkeye ne yazık ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nissan'ın yapabileceği çok şey yok aslında. Bu tip araçları var çoğu markanın ama %145 ÖTV ve %18 KDV gibi abuk vergiler nedeniyle Türkiye'de satılmaları pek karlı değil.

      Sil
    2. doğru söze denebilecek bir şey yok

      Sil