18 Eylül 2015 Cuma

Suzuki Baleno


B segmentine yeni bir katılım var. Ülkemiz için tanıdık bir isimle piyasaya çıkacak olan bu otomobil görünüm olarak büyük bir farklılık sunmasa da sahip olduğu özellikler tercih edilmesi için yeterli gibi görünüyor.

3.995 mm boya, 1.745 mm genişliğe ve 1.470 mm yüksekliğe sahip olan araç 2.520 mm aks mesafesi sunuyor. Genel olarak yuvarlak hatlara sahip olan otomobilde LED gündüz farları, 16 inç çaplı jantlar, Nissan modellerinde görev yapanı andıran bir ön panjur, hafifçe şişirilmiş çamurluklar, küçük stoplar ve hem bagaj kapağı üzerinde hem de cam altına eklenmiş birer spoiler bulunuyor.


İç mekanı da sade bir tasarım sunan aracın 3 kollu direksiyon simidi tanıdık. Anahtarsız çalıştırma, renkli yol bilgisayarı ekranı, büyük bir dokunmatik ekran ve tam otomatik havalandırma sistemi sunan Baleno'nun bagaj hacmi 355 litre.

Kaputu altında iki farklı benzinli motor seçeneği sunan otomobilin 1.2 litre hacimli ünitesi 90 beygir güç, 120 Nm tork üretebilirken turbo beslemeye sahip 1 litre hacimli motor 112 beygir güç, 190 Nm tork üretebiliyor. Her iki seçeneği de 5 ileri vitesli manuel şanzımanla sunan Suzuki 1.2 litre hacimli motoru CVT ile, 1 litre hacimliyiyse 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla da eşleştirebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder