1 Eylül 2015 Salı

Seat Ibiza Cupra


Mayıs ayında belli belirsiz bir makyaj operasyonu geçiren Seat Ibiza'nın merakla beklenen Cupra seçeneği de tanıtıldı. Tahmin edildiği gibi teknik ikizi Volkswagen Polo GTI'ın motoruyla donatılan otomobilde görsel yenilikler minimumda tutulmuş.


Dışarıdan bakıldığında makyajsız halinden farksız gibi görünen araçta xenon farlar standart olarak sunulurken 17 inç çaplı jantlar ve yan aynalar siyah renkli olarak alınabiliyor. İç mekanda daha büyük değişiklikler görülürken León'dan alınan direksiyon simidi, hafifçe rötuşlanan havalandırma çıkışları, yeni multimedya ekranı ve havalandırma kumandaları bu farklılıkları oluşturuyor.


Asıl yeniliği kaput altında saklı olan Ibiza Cupra, aynı Polo GTI gibi Türk tüketicisi için artık daha ulaşılmaz bir konumda. 1.8 litre hacimli motoru turbo besleme yardımıyla 192 beygir güç, 320 Nm tork üretebilen araç 0'dan 100 km/s sürate 6.7 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 235 km/s olarak açıklanıyor.

11 yorum:

  1. Onur Abi üniversite sınavına gireceğim bu sene bana tavsiyelerin neler ? eşit ağırlıkçıyım sıfırdan başlayacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek tavsiye: Mühendislikten uzak dur!

      Sil
    2. İç mimarlık da dahil mi

      Sil
    3. Onu bilemiyorum. Mühendislik değil sonuçta.

      Sil
    4. Neden mühendislikten uzak durmalıyız?
      Ben mühendislik düşünüyordum.

      Sil
    5. Koçum en basitinden söyleyeyim mesela mimarlıkta (üstteki arkadaşın bahsettiği iç mimarlıkda dahil) kızlarla kahveni yudumlarken entel muhabbetlere dalarsın mühendislikte ise kazmalarla batak keyfi yaparsın işin kötüsü bu sadece ukurken değil mezun olduğunda iş yaşantındada aynı olur yemde yüzde 95 garanti olarak (bazı yüksek üni. ler hariç) eee napcan kardeş bura türkiye

      Sil
  2. onur senin araba ne, merak ettim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahsi bir aracı yok

      Sil
    2. Daha geçen ben sormuştum da ondan bildim

      Sil
    3. 1.3 multijet fiat albea felan dese tepkiler ne olurdu merak ettim :D

      Sil