18 Eylül 2015 Cuma

Borgward BX7


Bir marka daha tarihin tozlu sayfalarından sıyrılıyor. 60'lı yıllarda batan Alman üretici Borgward üretime tekrardan başlıyor. İlk aracı, günümüz trendlerine uygun olarak bir SUV olacak firmanın yeni sahibiyse Çin merkezli Foton Motor.


Köşeli hatlarıyla öne çıkan araçta Buick modellerini hatırlatan bir ön panjur dışında göze batan bir tasarım detayı bulunmazken iç mekan da makyaj öncesi Mazda6 modellerini hatırlatıyor. Yaşam alanı da sade hatlardan meydana gelen BX7'nin orta konsolunda büyük bir dokunmatik ekran ve havalandırma sisteminin dijital kumandaları görülebiliyor.

4.7 metre boya sahip olan araç üç koltuk sırasına sahip. İkinci koltuk sırası iki veya üç kişilik olarak seçilebilirken bu iki sıranın katlanması halinde bagaj hacmi, camların alt sınırına kadar 1.344 litre oluyor.


Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli, benzinli bir motor bulunan BX7, 224 beygir güç, 300 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve çift kavramalı, yarı otomatik şanzımana sahip olan otomobilin maksimum sürati 200 km/s'in üzerindeyken 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresiyse 10 saniyenin altında.

2 yorum:

  1. Borgward firması önce SUV ile çıkar sonrada orta sınıf sedan ve ya stil sahibi bir coupe ile çıkabilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. life's like a box of chocolate, you never know what you gonna get...

      Sil