10 Ağustos 2015 Pazartesi

Honda Accord Coupe


Geçtiğimiz ay makyajlı yüzüyle karşımıza çıkan Amerikan Honda Accord'unun bu değişimi yaklaşık bir aylık gecikmeyle iki kapılı modellere de yansıtıldı. Kaputu altında yenilik olmayan otomobilin donanımındaysa zenginleşme söz konusu.

Dört kapılı modelde olduğu gibi kardeş marka Acura'yı andıran LED farlar ve ön panjurla donatılan otomobilin makyajlı ön tamponunda LED sis farları görev yapıyor. Jantlar farklı bir tasarıma kavuşurken arka bölümde iç tasarımı hafifçe elden geçirilen stoplar, daha agresif görünen tampon ve büyüyen reflektörşer görülebiliyor.


Ön paneli de sedan kardeşinden aynen alınmış olan otomobilin donanımına Apple CarPlay ve Android Auto eklenirken opsiyonlar arasında adaptif hız sabitleme yer alıyor.

Kaput altında yer alan 2.4 litre hacimli ünite 185 beygir güç üretebilirken 3.5 litre hacimli v6 motor 278 beygir gücünde. Dört silindirli ünite sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) veya 6 ileri manuel şanzımanla alınabilirken v6 motorda 6 ileri vitesli manuel ve otomatik seçenekler sunulmakta.

3 yorum:

  1. araç çok yüksek geldi bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Modifikasyon firmalarına iş çıkarıyorlar bu şekilde.

      Sil
    2. İyi işte köye de gidilir bunla :D

      Sil