19 Haziran 2015 Cuma

Renault Duster Oroch ve Sandero R.S. 2.0


Şu sıralar Arjantin'de ilginç şeyler oluyor. Avrupa'da Dacia markasıyla satılan Duster ve Sandero'nun Renault logolu kardeşleri bu ülkede yeni versiyonlara kavuştu. Üstelik ilki gövdesi diğeriyse performansıyla dikkat çekiyor.


Duster Oroch ile bu aracın uzun zamandır beklenen pick up versiyonu tanıtmış olan üretici bu araçta siyah renkli jantlar, farklı bir ön tampon koruması ve  kapı altında basamaklar kullanırken kalın tavan raylarıyla içi plastik kaplı açık kasa en büyük yenilikler.


İç mekanı standart Duster modellerinden alınan Oroch'un kaputu altında 1.6 ve 2 litre hacimli benzinli motorlar görev yapacak. Üniteler sırasıyla 115 ve 148 beygir güç üretebiliyor. Standart olarak önden çekişli olan pick up ek ücret karşılığında dört tekerlekten çekiş sistemiyle de donatılabiliyor.


Markanın ikinci yeniliği olan Sandero R.S. 2.0 isminden de anlaşılabileceği gibi modelin sportif bir versiyonu. Renault'nun diğer RS seçeneklerinde kullanılana benzer grafiklere sahip ön tampona LED aydınlatmalar eklenirken jantların rengi siyah olarak belirlenmiş.


Aynaları da siyah renkli olan otomobilin kapılarında isteğe bağlı olarak alınabilen çıkartmalar bulunurken stoplar şeffaf cama sahip. Yan etekleri uzatılan araçta spoiler, difüzör ve çift çıkışlı egzoz sistemi kullanılmış.


İç mekanda RS logolu üç kollu direksiyon simidi, metal pedal seti, sportif yan desteklere sahip koltuklar, dokunmatik ekran ve tam otomatik klimanın yanında kırmızı ve beyaz renkli süslemeler de dikkat çekiyor. 2 litre hacimli benzinli motoru 145 beygir güç üretebilen araçta 6 ileri vitesli manuel şanzıman kullanılmış.

3 yorum:

  1. "Ağam bizle eğleniyir", Onur abi nedir bu Renault'nun gayesi? Efsane 94-98 Clio Williams'ın motoruyla Arjantinlileri mi coşturacak? Neden F4R 170 motorunu bile çok görmüşler acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maliyet. 20 yıllık motor kullanmak daha ucuza getiriyor işi.

      Sil