11 Haziran 2015 Perşembe

mcchip-dkr Mercedes-Benz G63 AMG MC800


Mercedes'in efsane olmuş modellerinden G Serisi'nin AMG logosuna sahip modellerinden G63 AMG mcchip-dkr tarafından da modifiye edildi. Üstelik firma bu sefer sadece motor güçlendirme işlenimden fazlasını sunuyor.


Tamamen yenilenen ayarlanabilir süspansiyon sistemiyle yerden yüksekliği 15 cm artırılan aracın genişliği de 24 cm artmış. 18 inç çaplı jantlar ve arazi lastiklerinin ardından görünüm G 500 4x4² konseptine benzer bir hal almış. Egzoz sistemi yenilenen aracın frenleri de güçlendirilmiş.

Kaputun altında görev yapan çift turbo beslemeye sahip 5.5 litre hacimli v8 motor 810 beygir güç, 950 Nm tork üretecek şekilde güçlendirilirken maksimum sürat limitörü artık 230 km/s'te devreye giriyor.

3 yorum:

  1. Onur bey portal aks mi onlar?

    YanıtlaSil
  2. Valla cok basarili calisma olmus. Mercedes su aracin utility versiyonunu satsa heavy duty parcalarla donatsa luls ogeleri cikarip fiyati dusurse guzel bi dizel motor koysa orta hacimli opsiyonel portal aks satsa bi elli sene daha dizayna dokunmadan gider bu. Defender kadar yayginlasir hatta. Bir off roadcunun gunduz ruyasinda daha gorusmek uzere.

    YanıtlaSil