12 Haziran 2015 Cuma

BRABUS Rocket 900


Mercedes markasıyla ilgili her araç için modifikasyon kiti geliştiren BRABUS şimdi de elini Mercedes-Maybach modellerine attı. Dahil olduğu süper lüks segment göz önünde bulundurularak görünümü abartılmayan aracın performansıysa dudak uçuklatıyor.

Alt kısmı boydan boya bir splitter ile kaplanan sportif görünümlü ön tampona kavuşan otomobilde 21 inç çaplı jantlar görev yaparken arka bölümde difüzör ve yenilenen egzoz sisteminin dörtlü çıkışı görülebiliyor. Artan gücü kontrol altında tutabilmek için otomobilin fren sistemi de güçlendirilmiş.


İç mekanda farklı renk ve desende deri döşemeler sunan BRABUS ahşap ve karbon fiber kaplamaların da renklerini değiştirebiliyor. Aracın arka koltuk yolcuları Apple ile ortaklaşa hazırlanan iBusiness iletişim ve eğlence sistemini kullanabiliyor.

Kaput altında görev yapan çift turbo beslemeli v12 motorun hacmi 6.3 litreye ulaşan otomobil 900 beygir güç, 1.500 Nm tork üretebiliyor. 2.8 tonu bulan ağırlığına rağmen 0'dan 100 km/s sürate 3.7 saniyede ulaşabilen Rocket 900'ün maksimum sürati 350 km/s'in üzerinde.

2 yorum: