25 Haziran 2015 Perşembe

B&B Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD


Özellikle Avrupalı modifikasyon firmaları tarafından sık sık modifiye edilmeyen markalar arasında bulunan Jeep, Fiat çatısı altına girmesinin ardından ismi daha sık duyulan bir üretici haline geldi.


B&B Automobiltechnik tarafından Grand Cherokee için hazırlanan modifikasyon kitinde 22 inç çaplı jantlar ve 40 mm'lik süspansiyon alçaltma kiti bulunurken egzoz sistemi de yenilenmiş. İsteğe bağlı donanımlar arasındaysa toplam 6 farklı ses profiline sahip egzoz sesi üretici bulunuyor.

3 litre hacimli turbo Diesel motoru iki farklı etapta modifiye edilen araç ilk etapta 295 beygir güç, 640 Nm tork üretebilirken ikinci etapta 310 beygir güç, 670 Nm tork alınabilmiş. İlk paketle birlikte maksimum sürat 212 km/s'e ulaşırken ikincisiyle bu değer 215 km/s oluyor.

4 yorum:

  1. Almanları anlamak zor; herkes almanlara hayran, almanlar amerikanlara hayran... Değil mi Onur bey?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzeye gittikçe gözlemledim ben Amerikan otomobili aşkının kabardığını. İskandinavya'da tapıyorlar klasik Amerikanlara.

      Sil
    2. Güzel yeni bir bilgi, bu çıkarımı tuning firmalarının alman ağırlıklı olmasından çıkarım yapmıştım aslında (geigercars vb.)

      Sil
    3. Almanların durumu farklı. Adamlar mühendislik yapmadan duramıyor.

      Sil