14 Haziran 2015 Pazar

Alpine Celebration Concept


Alpine'in seri üretime döneceği aylar yaklaştıkça konsept sayısı da artıyor. Markanın 60. yılını kutlamak amacıyla yaratılan Celebration Concept klasik A110'a yaptığı görsel göndermelerle dikkat çekiyor.


2012 yılında tanıtılan A110-50 konseptinin devamı niteliğinde olan otomobil daha sade bir duruş sunuyor. Ön bölümde kaput ve tamponda üst kısımlara eklenen sis farları klasik Alpine modellerini hatırlatırken tek bijonlu büyük jantlar, ince yapılı yan aynalar, karartılmış LED stoplar, soğutma deliklerine ev sahipliği yapan arka cam, çift egzoz çıkışı ince yapılı sabit spoiler ve büyük difüzör otomobili sportif gösteren detaylar arasında sayılabilir.

Kapılara gizlenmiş açma kolları, geniş çamurluklar ve ince yapılı yan eteklerle de dikkat çeken konseptin seri üretim modelleri gelecek yıl tanıtılacak ve ağırlığı yaklaşık 1.100 kg olacak.

1 yorum:

  1. sadece yuvarlak hatlar ve sis farları a110'u andırıyor yani retro değil, maalesef özgün de değil. bilhassa audi'den copypastedilmiş arka kısmı üretim versiyonuna taşımazlar umarım.

    YanıtlaSil