19 Mayıs 2015 Salı

Volkswagen Golf GTI Dark Shine


Volkswagen Golf GTI'ın Wörthersee konseptleri tanıtılmaya devam ediyor. Otomobilin 13 stajyer tarafından hazırlanan versiyonu sade bir görünüm sunsa da performans bakımından eksiği yok.


Daha ince kollara sahip 19 inç çaplı jantlarla donatılan otomobilde çift renkli gövde kullanılmış. Ön tampon altına bir splitter eklenirken yan etekler de aşağıya doğru genişlemiş. Siyah renkli çift egzoz çıkışı ve daha büyük bir spoiler de görünümde yapılan değişiklikleri tamamlamış.

İç mekanında sabit kafalıklı ve Recaro imzalı koltuklarla birlikte Alcantara döşemeler göze çarparken sarı renkli süslemeler ve 3.500 Watt çıkış gücü sunan ses sistemi diğer değişiklikler arasında sayılabilir.


Tamamen yenilenen fren sisteminde karbon seramik diskler kullanılan aracın süspansiyon sistemi de alçaltılmış. Turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motorsa 395 beygir güç, 487 Nm tork üretebilecek şekilde modifiye edilmiş.

5 yorum:

  1. Yapanların ellerine sağlık,yolda görsem sağa çeker gidişini izlerim,darısı ileride güzel ülkemin güzel stajyerlerinin yaptığı ve dünyanın takdir ettiği projelere...

    YanıtlaSil
  2. Eğer performans modifikasyonlarını stajerler yapmamışsa diyeceğim pek fazla dokunmalarına izin verilmemiş araca. Yine de yeni arge merkezinde ford'dan güzel hareketler bekleriz ;)

    YanıtlaSil
  3. Biraz ali g renault 5 tadı var ama binilir ki buna

    YanıtlaSil
  4. official apachemobil (Y)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tipik bir focusçu yorumu, beklenen ve şaşırtmayan...

      Sil