26 Mayıs 2015 Salı

Škoda Superb Combi


Škoda'nın şık tasarıma sahip büyük hatchback modeli Superb Avrupa pazarlarında başarılı satış rakamlarına ulaşan station wagon versiyonuna sonunda kavuştu.

Tasarımında büyük bir sürpriz bulunmayan otomobil B sütununa kadar hatchback kardeşiyle aynıyken geniş sayılabilecek bir D sütunu ve yatık bagaj kapağı camıyla dinamik bir görünüm çizmeye devam ediyor. LED stopları da aynen korunan otomobilde alt kısımları boşaltılmış tavan rayları kullanılmış.


Önceki nesil Superb Combi'ye oranla 80 mm uzayan aks mesafesi hem ön hem de arka koltuklarda diz mesafesinin artmasını sağlarken baş mesafesi de 1 metrenin üzerine çıkmış. Bagaj hacmi de artan otomobil arka koltuklar dikken 660 litre hacim sunarken koltuklar yatırıldığında 1.950 litreye erişiliyor.

16 yorum:

  1. Fiyatı belli mi? Sanırım uzun süredir kimse sormadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YETER YA YETER ONUR BEY LÜTFEN ŞU FİYAT SORANLARA BAN GEÇERMİSİNİZ

      Sil
    2. niye ban geciyor bilader sen mi vercen parasını :)

      Sil
    3. bıktık artık yeter

      Sil
    4. Daha belli değil fiyatı. Hatchback versiyonunkiler bile belli değilmiş hatta.

      Sil
  2. Fiyatını çok merak eden ya websitesinde bakar yada yetkili satış noktasına sorarak öğrenir yani bayiye fiyat sormak için gitmek yada tel vs açmak zorunuza gidiyorsa markanın websitesinde fiyat listesi yazıyor oradan bir zahmet baksınlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oradakiler boş fiyatı olduğu için inandırıcı olmuyor biz alan varsa söylesin diye soruyoruz yoksa tabii ki biliyoruz nereden bakılacağını kime sorulacağını

      Sil
  3. Baş mesafesi 1 metreden fazla derken ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müzik açıkken kafanı ileri geri sallayabileceğin osilasyon aralığı. koltuğun en geride durduğu oturma pozisyonuna göre 60 km/sa ile giderken ölçümü yapılır, hesaplanır.

      Sil
    2. Oturaktan tavana kadar olan mesafe.

      Sil
    3. koltuk en aşağıdayken mi en yukarıdayken mi acaba

      Sil
    4. pardon bende S var hepsi inip kalkıyo sanıyodum meğer normal arabalarda yokmuş o özellik. bir arkadaş uyardı ona teşekkür ediyorum.

      Sil
  4. 2014 model Superb kullanıcısıyım aracımı Şubat ayında aldım. Kontak kapalı ön ve arka çakmaklıkta şarj aparatı takılı faka ikisinde de telefon bağlı değildi ve 6 saat sonra akü dibine kadar bitmişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aparat ne marka? belkin ttec olanlar iyi oluyor ama bazı ttecler içinden akım geçiriyor uzun takışlarda ısınmalar oluyor bence konuyla ilgili hemen apple geniuslara durumu anlat belki onlar yardımcı olabilir

      Sil
    2. Birçok sebepten olabilir aslında. Örneğin şarj aletlerinde herhangi bir kısadevre varsa alet bağlı olmadğı halde akım çekiyor olabilir. Aynı şekilde araç yeni olsa da aküsü eski veya yıpranmış olabilir.

      Sil