17 Mayıs 2015 Pazar

Ford Fiesta


Ford'un küçük hatchback modeli Fiesta güncellendi. Tasarımda farklılık sunmayan otomobilin donanımı ve kaputu altında ufak tefek yenilikler sunulmakta.

Titanium donanım seviyesinde daha fazla kromaj sunulan ön tampon, ön park sensörleri ve 16 inç çaplı jantlar sunulurken Trend paketinde LED gündüz aydınlatmalı farlar, deri kaplı direksiyon simidi ve el freni kolu standart olarak sunuluyor. Üç farklı gövde rengiyle birlikte sunulan yeni modellerde dört farklı kontrast tavan rengi de bulunuyor.


1.5 litre hacimli turbo Diesel motorla donatılan ECOnetic versiyonlar artık 3.2 litre/100 km ortalama tüketim değerine sahipken aynı motorun 95 beygir güç üretebilen versiyonu da seçenekler arasında. Red ve Black Edition seçenekleri artık 125 beygir güç üretebilen 1 litre hacimli motorla da alınabilirken aynı ünitenin 140 beygir gücündeki versiyonu Titanium ve Sport paketleriyle de alınabiliyor.

2 yorum:

  1. Merhaba
    Gecen gün yeni fiyat listeleri yayınlandı. 1.4 motor geri geldi. Birde ICA uzantılı modeller eklenmiş. Bunların Şanzımanları A/T koduyla satılıyor. Powershift modellerden ise 600 700 duruma göre daha ucuz. Acaba tork konverterli şanzımanmı geldi. Siz bu konuda daha bilgilisinizdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Ford'a sordum. Daha yanıt gelmedi ama A/T'yi tork konvertörlülerde kullanıyorlar, doğru. Garip olsa da 1.6 benzinli motorda iki farklı otomatik şanzıman seçeneği var gibi şu anda.

      Sil