16 Nisan 2015 Perşembe

Volkswagen T6


Volkswagen'in popüler ticari aracı T5 yeni nesil versiyonuna kavuştu. T6 olarak isimlendirilen model markanın genel olarak aşırıya kaçan görünümlerden uzak durması felsefesini benimsemiş.

T5 ile arasında dış mekan tasarımı adına büyük farklılıklar bulunmayan araçta kullanılabilen çift renkli gövde ilk nesil örneklere göndermeler yaparken LED farlar, 18 inç çaplı jantlar, köşeli tasarım ve geniş cam yüzeyler dikkat çeken diğer detaylar.


İç mekanda da işlevselliğini koruyan T6'da yerini aldığı kardeşinin başarılı tasarım detayları görülebiliyor. Yeni nesil direksiyon simidi ve gösterge tablosunun yanında daha dik yerleşime sahip orta konsol ve aynanın hemen yanına alınan elektrikli cam ve yan ayna kumandaları gözlerden kaçmıyor. Daha zengin bir opsiyon listesine kavuşan aracın malzeme kalitesi de artırılmış.


Tamamı turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motorlarından Diesel olanları 84, 102, 150 ve 204 beygir güç üretebilirken benzinli olanlar 150 ve 204 beygir güç seviyesi sunmakta.

4 yorum:

  1. Bir volkswagen klasiği olarak yine harika ve alışılmadık, bir önceki modelden ve beklenenden çok farklı, çok özgün bir tasarım daha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nesi farklı tam olarak ?

      Sil
    2. İroni var tahminimce.

      Sil
    3. pardon evet iş güç kafa mı kaldı ciddi dedi sandım çok özür dilerim

      Sil