14 Nisan 2015 Salı

Volkswagen GTI Supersport Vision Gran Turismo


Son zamanlarda yenilerinin tanıtımı geciken Gran Turismo'ya özel çılgın araç konseptleri tekrar karşımızda. Alman üretici Volkswagen, GTI Roadster Vision Gran Turismo'nun ardından oyuna ikinci bir GTI konsepti kavuşturdu.

Üç kapılı Golf GTI temelleri üzerine geliştirilen otomobilin genişletilen gövdesi onlarca ek aerodinamik parçaya ev sahipliği yapmakta. LED aydınlatma grubu ve 20 inç çaplı jantların yanında çift spoiler, dev difüzör ve büyütülen çift egzoz çıkışı gibi detaylar gözden kaçmıyor.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip 6 silindirli bir motor barındıran konsept 503 beygir güç, 665 Nm tork üretebilirken 7 ileri vitesli DSG ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle 0'dan 100 km/s sürate 3.6 saniyede ulaşabiliyor. Aracın maksimum süratiyse 300 km/s'in üzerinde.

3 yorum:

  1. fiyat rica eden arkadaş buna da rica edecek mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konseptlere ediyor valla sanal konsept için de istenebilir.

      Sil
  2. sınırlı sayıda üretilseydi hepsi çabucak sahiplenilirdi. süperspor alıcılarının nasıl bir şey diye kesin alacaklarını düşünüyorum ayrıca markaların prestij olsun diye sspor üretmesine farklı yaklaşım olurdu c-segmentin sspor hale getirilmesi.

    YanıtlaSil