17 Nisan 2015 Cuma

Subaru Exiga Crossover 7


Japon üretici Subaru iki yıl önce konsept versiyonunu Crossover 7 ismiyle sergilediği aracını Exiga Crossover 7 ismiyle Japonya pazarında satmaya başladı.


Ön bölümünde diğer Subaru modellerinde de görev yapan panjur dikkat çekerken siyah iç süslemelere sahip büyük farlar ve 17 inç çaplı jantlar standart donanımda bulunuyor. Tamponlar, çamurluklar ve yan eteklerin üzeri siyah renkli plastik korumayla kaplanırken arkada büyük bir spoiler kullanılmış.


Yüksek tavan ve geniş yan camlarla iç mekanı ferahlatılan otomobilin yaşam alanında metal görünümlü kaplamalar ve deri döşemeler bulunuyor. Metal pedal seti ve piyano siyahı kaplamalara da sahip olan aracın üç kollu direksiyon simidi arkasında büyük vites değiştirme kolları yer alıyor.

Üç sıra koltuğa sahip olan Exiga Crossover 7 isminden de anlaşıldığı gibi yedi kişilik oturma kapasitesi sunuyor. Otomobilin iç mekanında dikkat çeken bir detay da direksiyon simidi ve sürücü kapısı arasına yerleştirilen motor çalıştırma düğmesi.


Kaputu altında konseptinde olduğu gibi 2.5 litre hacimli benzinli motor bulunan araç 173 beygir güç, 235 Nm tork üretiyor. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzımana (CVT) sahip olan otomobilde dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder