15 Nisan 2015 Çarşamba

Seat Alhambra


Volkswagen'in makyajlı Sharan'ı tanıtmasının ardından İspanyol kardeşin makyaj görmüş ikizi üzerindeki perde de kalktı. Alman markasında olduğu gibi bu araçta da yeni motor seçenekleri sunulmuş.

Genel hatlarında bir değişiklik olmayan Alhambra'nın farları ve ön panjuru yenilenirken farklı jant ve gövde rengi seçenekleri sunulmaya başlamış. Aracın arka bölümünde de LED stoplar ve yeni model yazısı dikkat çekiyor.


İç mekanda da büyük bir farklılık sunmayan MPV'nin gösterge panelinde renkli bir ekran ve farklı yazı karakterleri bulunurken yeni direksiyon simidi, dokunmatik ekran ve altında yer alan kumanda panelinde farklı düğmelerle donanıma alınan anahtarsız motor çalıştırmanın kumandası görülebiliyor.

Kaputu altında 2 litre hacimli turbo Diesel motorun 115, 150 ve 184 beygir güç üretebilen üç versiyonu bulunan Alhambra'nın 1.4 litre hacimli TSI motoru 150, 2 litre hacimlisiyse 220 beygir gücünde. En düşük güçlü motor haricinde kalan üniteler 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanla donatılabiliyor.

4 yorum:

  1. SEAT > WOLKSWAGEN

    YanıtlaSil
  2. yeni altea ne zaman çıkacak sice ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seat'ın önceliği SUV modellerinde bu aralar. 2017'ye kadar üç tane tanıtacaklar. Belki bunlar sonrasında.

      Sil