7 Nisan 2015 Salı

Nissan X-Trail Hybrid


Nissan'ın başarılı SUV modellerinden X-Trail yeni bir versiyona kavuştu. Şimdilik sadece Japonya pazarında satılacak olan araç hibrit güç ünitesine sahip.

Görünümünde büyük bir yenilik olmayan aracın sis farları dörtgen LED üniteler olarak tasarlanırken hibrit motoru belirten logolar hem bagaj kapağı hem de ön çamurlukların arkasına eklenmiş. İç mekanda da asıl yenilik gösterge paneline eklenen güç üretim ve tüketim şemalarında.


Kaputu altında yer alan 2 litre hacimli benzinli motor 147 beygir güç, 207 Nm tork üretebilirken elektrik motoru 41 beygir güç, 160 Nm tork üretebiliyor. İki veya dört tekerlekten çekiş sistemiyle alınabilen X-Trail Hybrid'in ortalama yakıt tüketim değeri 4.8 litre/100 km olarak açıklanıyor.

4 yorum:

  1. fiyat rica ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katlettin güzelim blogu be adam sinirlerimi hoplattin gece gece neymişin ya

      Sil
    2. hop hop sakin ol sinirlerine hakim ol. burdan ayrıca mercedes benz c160 altına 0-100 hızlanması çok yavaş yazan arkaşada da seslenmek istiyorum. ya ne olacaktı sedan 1.6 arabadan nasıl bir beklentidir bu yani draga mı sokacak millet bunu alıp, en fazla arkasına amg yazdırıp tavana siyah kaplatıp gezecek bu.

      Sil
    3. ben lisede 2.yabancı dil olarak japoncayı seçen bir insan olarak senin için üşenmedim açtım japonyaya telefonu sorudum abi kaça gelcek diye onlarda dediler agaya beleş tmm

      Sil