20 Nisan 2015 Pazartesi

Nissan Lannia


Çin'de ciddi miktarda yatırım yapan firmalar arasına Nissan da katıldı. Şimdilik bu pazara özel olacağı belirtilen bir kompakt sedan hazırlayan Japon üretici bu aracı geçtiğimiz yıl tanıttığı konsept versiyonuyla neredeyse aynı şekilde seri üretime alıyor.

Yeni nesil Maxima'yı andıran iddialı hatlara sahip olan otomobilde aşağıya çekilen ön panjur, dinamik görünümlü ön tampon, birkaç farklı kattan oluşan yan çizgiler, çok geniş bir C sütunu ve yüksek tasarlanmış bir bagaj kapağı bulunuyor.


İç mekanında çok daha sade ve olgun bir tasarım anlayışı sunan otomobilde kullanılan bazı kumanda elemanları diğer Nissan modellerinden de tanıdık. Sade bir gösterge tablosuna sahip olan Lannia'nın çok fonksiyonlu direksiyon simidinin altı düzleştirilmiş.

Orta konsolunda dokunmatik ekran ve havalandırma sisteminin kumandaları bulunan araçta aydınlatmalı bardaklıklar ve farklı renklerde ısmarlanabilen konsol kaplaması gibi detaylar sunulmakta.

5 yorum:

  1. ön tasarımla arka tasarımı yapan şahıs aynı değildir herhalde.

    YanıtlaSil
  2. en özgün sedan tasarımı yapan marka olduğunu düşündüğüm nissan'dan yine kendine has bir sedan.

    YanıtlaSil
  3. bana pek özgün gelmedi, ön taraf yeni nesil mazda tasarımlarına çok benziyor, arkada da kia optima esintisi var. Gerçi şimdi tasarımlar birbirine çok yakın oluyor ama benzerlik de can sıkıyor.

    YanıtlaSil