2 Nisan 2015 Perşembe

Mitsubishi Outlander


Yenilenen SUV modelleri arasına bir yenisi eklendi. Japon üretici Mitsubishi, Outlander'ı makyajladı. Görünmeyen geliştirmelere de kavuşan aracın iç mekanıysa neredeyse tamamen aynı kalmış.

Ön bölümü geçtiğimiz yıl sergilenen konsept modele benzeyen otomobil burada daha köşeli hatlar sunmaya başlamış. Bol kromaj kullanılan bu alanda tamponun da orta kısımda piyano siyahına boyandığı görülebiliyor.


Yeni jant seçenekleriyle birlikte kapıların alt bölümüne korumalar eklenirken tavana da metal renkli taşıma rayları yerleştirilmiş. Arka bölümde değişimi daha az olan Outlander'ın stopları yeniden şekillendirilirken araya bir kromajlı çubuk eklenmiş. Daha büyük bir kısmı siyah renkli korumaya sahip olan tampondaysa geri vites ve sis farlarının dikey yerleşimi dikkat çekiyor.


İç mekanda yeni kaplamalar dışında az değişiklik sunan üretici navigasyon ünitesini yenilerken tavan kaplamasının kalitesini artırmış. Arka camları da kalınlaştıran Mitsubishi ses izolasyonunu artırmış.

Kaput altında A.B.D. için iki motor seçeneği sunacak olan firma 2.4 litre hacimli motordan 166 beygir güç, 220 Nm tork alabilirken 3 litre hacimli v6 ünite 224 beygir güç, 290 Nm tork sunabiliyor. İlk motor sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) sunulurken ikincide 6 ileri vitesli otomatik şanzıman bulunuyor.

2 yorum:

  1. bravo, 2006'nın en iyi tasarımı

    YanıtlaSil
  2. Mitsubishi otomobil sektöründen çekilse daha makul olur aslında..

    YanıtlaSil