1 Nisan 2015 Çarşamba

Kaege Porsche Macan S Diesel


Porsche'nin küçük SUV modeli Macan için hazırlanan modifikasyon kitleri yavaş yavaş çoğalıyor. Modelin Diesel versiyonu için geliştirilen paket hem performans hem de görsel geliştirmeleri içeriyor.

21 inç çaplı jantlarla donatılan aracın süspansiyon sistemi de yenilenirken egzoz sistemi de istenildiğinde modifiye edilebiliyor. 3 litre hacimli turbo Diesel motorun gücü 310 beygire, torkuysa 700 Nm'ye yükselirken bu işlemin bedeli 1.490 Euro olarak belirlenmiş.

5 yorum:

  1. Merhaba, aracın motor gücünün 310 beygire ve torkunun 700 Nm'ye yükseldiğini yazmışsınız mümkünse bundan sonraki yazılarınızda bu bilgilere ilaveten aracın orjinal verilerini önce yazıp sonrada bunları söylerseniz daha güzel olur. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazı içerisinde verdiğim linkler bu işi görüyor genelde.

      Sil
    2. Şimdi kontrol ettim sağolun. Bu söylediğiniz işlemle inanılmaz bir güç ve tork artışı elde ediliyor bence. Ve bu edilen değerlere göre fiyatı baya uygunmuş.

      Sil
    3. 1490 euroya sadece chip tuning yapan firmalar olduğunu düşününce bana baya ucuz geldi herhalde bu modifikasyon da yazılımdan öteye geçmiyor değil mi ? (egzoz sistemi yazdığınız için ucuz gibi geldi)

      Sil
    4. Egzoz için ekstra ücret istiyorlar. Yine de Türkiye'de vergiler düşünüldüğünde makul oluyor modifikasyon yaptırmak.

      Sil