4 Nisan 2015 Cumartesi

Infiniti QX50


Nissan'ın lüks markası Infiniti ilk olarak Çin pazarı için tanıttığı küçük crossover modeli QX50'yi Kuzey Amerika pazarında da satışa sundu. Bu bölgede daha büyük bir motor seçeneğine sahip olacak otomobilin aks mesafesi de daha uzun.

Genel olarak yuvarlak hatlara sahip olan QX50'nin ön panjuru yatık bir tasarıma sahip. Farlar çamurlukların üzerine doğru uzarken tamponda kromajlı çıtalar kullanılmış. Üst donanım seçeneklerinde 19 inç çaplı jantlar görev yaparken kapı kolları ve siyah renkli yan korumalar üzerinde de kromajlı parçalar göze çarpıyor.


Metal tavan raylarına sahip olan otomobilin arka bölümünde spoiler, LED stoplar, sportif görünümlü bir tampon, tampona eklenmiş aydınlatma grubu, metal görünümlü koruma plakası ve çift egzoz çıkışı görülebiliyor.

İç mekanda markanın klasik çizgilerini sürdüren modelde şık bir direksiyon simidi, oval havalandırma çıkışları, ahşap kaplama, deri döşeme ve büyük bir navigasyon ekranı görev yapmakta.

Çin'de 235 beygir güç üretebilen 2.5 litre hacimli v6 benzinli motorla satılan otomobil Kuzey Amerika'da 3.7 litre hacimli v6 üniteyle alınabilecek. 325 beygir güç, 360 Nm tork üretebilen motor 7 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilirken arkadan itiş ve dört tekerlekten çekiş sistemleri seçenekler arasında.

6 yorum:

  1. içi 2000-2005 yıllarından fırlamış gibi değil mi ? neden öyle gözüküyor onur abi döşemeden mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak tasarımdan öyle. Dışı da bir önceki nesil Infiniti modelleri gibi.

      Sil
  2. zaten eskiydi bir de qx30 konseptini gördünce buna kısaca fail diyorum

    YanıtlaSil
  3. Fıyatını yazmayıp bizi çıldırtmadığınız için teşekkürler! :D

    YanıtlaSil