18 Nisan 2015 Cumartesi

HN R200 Non-Fiction


Otomobil dünyasında şu sıralar ilginç şeyler de oluyor. Çek tasarımcılar Škoda'nın ünlü 130 serisinin ralli parkurlarında esen modeli 130 RS'i geri döndürdü. Üstelik Volkswagen grubunun neredeyse bütün markalarını kullanarak.

Çek üreticinin klasik modelini andıran bir yüze sahip olmak için Bentley Mulsanne'ın yuvarlak farlarını kullanan HN arkada da Lamborghini Gallardo'nun stoplarına yer vermiş. Küt bir burun kısmına sahip olan otomobilde beş kollu jant tasarımı kullanılmış.


4.4 metre boya, 2 metre genişliğe ve 1.3 metre yüksekliğe sahip olan araç Audi R8 temelleri üzerine geliştirilmiş. Sade bir tasarıma sahip olan iç mekanda Audi'den alınan gösterge paneli ve vites kolu dikkat çekerken deri kayışlardan oluşan kapı açma kolları, karbon fiber kaplamalar ve Alcantara döşemeler donanıma eklenmiş.

Kaputu altında yine R8'den alınan 4.2 litre hacimli v8 motor görev yapan aracın 2016 yılında yaklaşık 24 adetlik sınırlı üretime girmesi beklenirken fiyatlar 255.000 Euro civarında olacak.

1 yorum:

  1. Toplama bilgisayar gibi bir şey olmuş bu otomobil. Başka bir internet sitesinde gördüğümde farları Mulsanne amma da benzemiş demiştim zaten direkt ondan almışlar. İlk bakışta soğuk gibi ama sonra ısınıyor insan. Tam koleksiyon parçası.

    YanıtlaSil