4 Nisan 2015 Cumartesi

Chevrolet Spark


Chevrolet'nin bu yıl New York'ta sergilediği yenilikler arasında küçük hatchback modeli Spark da bulunuyor. Kapsamlı bir makyaj geçiren otomobilin gücü de artmış.

Biraz daha yuvarlak hatlara kavuşan küçük hatchback çift parçalı ön panjurunu korurken ana far grubu ve sis farlarının şekli daha dinamik bir görünüm sunmuş. Kapılarda görülen dalgalanmalar da farklıyken yan aynalar da yenilenmiş.


Radyo anteni önden arkaya alınırken arka bölümde tamamı gövde rengi tampon, daha yuvarlak hatlı stoplar, çift renkli spoiler ve dik yerleşime sahip reflektörler yer alıyor.

Kaputu altında 98 beygir güç üretebilen 1.4 litre hacimli bir motor bulunduran otomobil standart olarak 5 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulsa da opsiyonlar arasında sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) yer alıyor.

9 yorum:

  1. ön i20 arka yaris. demek artık batılı taklitleri bitiyor.

    YanıtlaSil
  2. Şu ön bilmem ne arka bilmem ne gibi tanımlamalar baymadı mı artık.. Çoğu araç az çok birbirine benziyor hele şu kategoride ne kadar farklı olunabilir ?

    YanıtlaSil
  3. hadi onu da geçtim tamamen farklı olan bir mazda3 ya da mazda2 var da ne kadar tutuluyor? eleştirirken bunu da düşünmek lazım bence.

    YanıtlaSil
  4. Yine de birbirinin kopyasi araclar yapmasalar daha iyi olmaz mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, sıradanlık övücüler iki taraftan gelirken kurtardın

      Sil
    2. kendi adıma ben sıradanlığı övmüyorum.sadece farklı tasarımlı araçların rağbet görmediğini bu yüzden de üreticilere kızmanın çok doğru olmadığını söylemeye çalışmıştım. fark ettiyseniz farklı olarak örnek verdiğim araçların çirkin olduğunu iddia etmedim.sadece bu tip hamlelerin (üzülerek söylüyorum yine) tutmadığını belirttim

      Sil
  5. fiyat rica ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz belli değil. Zaten Türkiye'de satılmayacak.

      Sil
  6. bence gayet iyi olmuş, önceki spark yanlardan aynı anda tokatlanmış gibi duruyordu.

    YanıtlaSil