23 Nisan 2015 Perşembe

Audi TT 1.8 TFSI


Audi, ilk nesil örneklerinden bu yana başarılı satış rakamlarına ulaşan iki kapılı modeli TT'nin yeni giriş versiyonunu tanıttı. Aracın Almanya'da başlangıç fiyatı 32.100 Euro olacak.

Turbo beslemeye sahip 1.8 litre hacimli motoru 180 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen otomobil 6 ileri vitesli manuel şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 6.9 saniyede ulaşabilirken 6 ileri vitesli S-Tronic üniteyle aynı sürate 7 saniyede ulaşılabiliyor. Her iki şanzımanla da maksimum sürat 241 km/s.

Roadster gövde seçeneğiyle de sunulan motor manuel şanzımanla bu aracı 0'dan 100 km/s sürate 7.2 saniyede ulaştırabilirken otomatik şanzımanla aynı sürate 7.3 saniyede ulaşılabiliyor. Otomobillerin maksimum süratleriyse 237 km/s.

16 yorum:

  1. Çok yavaş değil mi yahu? Hangi aracın rakibi bu? Her 911 daha iyi. BMW? Sanmıyorum. Lotus dersek Lotus'da daha iyi. Durumu R8'e el vermeyenler aracı aslında ismi :) TT değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peugeot rcz

      Sil
    2. 911 ile TT yi karşılaştırıp otomobilden zerre anlamadığınızı göstermişsiniz zaten.

      TT yukarıdaki arkadaşın dediği gibi rcz'nin rakibi sayılabilir.
      ikisi de önden çekişli coupe çünkü.

      ama asıl hedef kitlesi şudur ki: markası audi-coupe-fiyatı ucuz(türkiye hariç dünya genelinde) olmasına bakıp iyi bir araç sanan otomobilden anlamayan kitle.
      quattro olan S modellerine bir şey demiyorum. gayet iyi araç onlar. ama önden çekişli giriş modelleri çok çok başarılı denemez.

      Sil
    3. uğraşmayın tosunla adamın r8 koleksiyonu var her renkten almış v8'li V10'lu. istediğini karşılaştırır babasının oğluna da aslan krallı r8 hediye eder.

      Sil
  2. fukara r8'i diyorsun demek. bana bi tt ısmarla o zaman senin güzel hatrına baz donanım olsun hadi.

    YanıtlaSil
  3. Babamın oğlu musun aslanım git başka kapıda dilen

    YanıtlaSil
  4. konuşmayacaksın o zaman öyle ileri geri tosunum.

    YanıtlaSil
  5. biz 30 bin tl ye linea alamıyoz adam 30 bin avroya tt alıyo...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E...Sende çok çalışmak...Var sende TT almak!..?...

      Sil
    2. Puahahah boşuna umutlandırma adamı, 90 yaşına kadar da çalışsa ortalama bir işte alamayacak onu, ama onun hakkıyla uzun elli başkaları daha iyilerini alacak.
      1 tane kendine alırken 2 tane de devlete alıyorsun burda, yürü be Türkiye mwuahuhuahah!1

      Sil
  6. lanet olasi vergiler diye uzulerek cumleme basliyorum. 3.2 v6 motorlu 2009 modeli 51.000 dubai'de. maaslar da tr'ye kiyasla bir o kadar yuksek. 3-4 maasa audi tt aliyor insanlar rahat rahat.

    YanıtlaSil
  7. fiyat rica ediyorum

    YanıtlaSil
  8. konu dışı commentler var siler misiniz acaip rahatsız oldum

    YanıtlaSil
  9. Kafasız, bildiğini zanneden cahil kesim ile muhattap olmak hata :) Her 911'i GT3 RS falan zanneden adama cevap verilmez. Gidin Doğan'larınızla oynayın.

    YanıtlaSil
  10. 1991 doğan L :))))))))

    YanıtlaSil